Quantcast
Οι δημοσιονομικές δυσχέρειες στην Αθήνα - enikonomia.gr
share

Οι δημοσιονομικές δυσχέρειες στην Αθήνα

δημοσιεύτηκε:

«Tέσσερις μήνες έχει η ελληνική κυβέρνηση για να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις. Αλλά τι θα συμβεί στη συνέχεια; «Μπορείτε να ξεχάσετε ένα τρίτο πακέτο βοήθειας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Τσίπρας και διαφημίζει ξανά το κούρεμα», αναφέρει δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel».

Το άρθρο που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού φέρει τον τίτλο «Οι οικονομικές δυσχέρειες στην Αθήνα: ο Τσίπρας αποκλείει νέο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα» και αναφέρεται στις δημοσιονομικές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα μας το προσεχές διάστημα.

«Άλλες χώρες του ευρώ όπως η Πορτογαλία και η Ιρλανδία έχουν δηλώσει πρόσφατα πως  η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να αποφύγει ένα τρίτο πακέτο από τους διεθνείς της δανειστές.

Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι είναι πολύ νωρίς για να προβούμε σε εικασίες για ένα τρίτο πρόγραμμα βοήθειας», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο συμπληρώνει:

«Για την Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ οι νέες απαιτήσεις για την Ελλάδα θα είναι δύσκολες: ακόμα και στην ψηφοφορία στην Bundestag  την Παρασκευή για επέκταση του τρέχοντος προγράμματος βοήθειας για τέσσερις μήνες συνάντησε αποκλίνουσες απόψεις».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.