Quantcast
Οι Financial Times «ψάχνουν» τον Πούτιν - enikonomia.gr
share

Οι Financial Times «ψάχνουν» τον Πούτιν

δημοσιεύτηκε:

«Είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στη Ρωσία – ακόμα και όταν δεν βρίσκεται κάπου που μπορούμε να τον δούμε. Η  Μόσχα έχει βουίξει σχετικά με τα ίχνη του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος απέχει για περισσότερο από μία εβδομάδα – από τις 5 Μαρτίου- από τις δημόσιες εμφανίσεις, τροφοδοτώντας  τις φήμες που οργιάζουν αναφορικά με  την υγεία του προέδρου, το πολιτικό του μέλλον και την ερωτική του ζωή», γράφουν οι Financial Times σε δημοσίευμα που φιλοξενούν στην ηλεκτρονική τους σελίδα και αναφέρουν εκτενώς τα σενάρια που έχουν διατυπωθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την απουσία του Ρώσου προέδρου.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα, οι αναρτήσεις σε blog και σε social media που αναφέρονται σε προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζει ο Ρώσος πρόεδρος και δεν του επιτρέπουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Τις τελευταίες ώρες, πάντως, το ενδιαφέρον μονοπωλεί άρθρο του ελβετικού Blitz.ch, το οποίο αναφέρει πως η σύντροφος του Ρώσου Προέδρου, Αλίνα Καμπάεβα, γέννησε αυτή την εβδομάδα το παιδί τους στο Τιτσίνο, μία ιταλόφωνη περιοχή της Ελβετίας.

Το Κρεμλίνο από την πλευρά του, περιορίζεται στο να  απαντά στις επίμονες ερωτήσεις Ρώσων και ξένων δημοσιογράφων πως «ο Πρόεδρος είναι καλά στην υγεία του».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.