Quantcast
Οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Ελλάδα ώστε να καταστεί βιώσιμο το χρέος - enikonomia.gr
share

Οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Ελλάδα ώστε να καταστεί βιώσιμο το χρέος

δημοσιεύτηκε:

Νέα Υόρκη, Του Θανάση Τσίτσα

 

Τρίλεπτη συνάντηση με τον Μπάρακ Ομπάμα είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος προς τους ξένους ηγέτες που μετέχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Το κοινωνικό αυτό τετ α τετ έγινε σε εγκάρδιο κλίμα με τον Μπαράκ Ομπάμα να συστήνει τον Αλέξη Τσίπρα στη σύζυγό του, Μισέλ, ως τον άνθρωπο που έχει κερδίσει απανωτές εκλογές αναμετρήσεις.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε προς τον Ελληνα πρωθυπουργό οτι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Ελλάδα στις προσπάθειες που κάνει έτσι ώστε να καταστεί βιώσιμο το χρέος και να επανέλθει η χώρα στην ανάπτυξη. Επίσης, αναφέρθηκαν στο προσφυγικό και το Κυπριακό.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν και σε προσωπικό επίπεδο για την Ελλάδα με τον Αμερικανό πρόεδρο να εξιστορεί ότι κάποιοι φίλοι επισκέπτονται συχνά τη χώρα μας για τις διακοπές τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της δεξίωσης συναντήθηκε και με τον Σκοπιανό ομόλογο του Ν. Γκρουέφσκι ζητώντας του να κάνει βήματα πίσω ώστε να λυθεί το όνομα της ΠΓΔΜ.

Πηγή: real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.