Quantcast
Οικονόμου: Τι είπε για τις Απόκριες και για τα μέτρα του κορονοϊού - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Οικονόμου: Τι είπε για τις Απόκριες και για τα μέτρα του κορονοϊού – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν η κυβέρνηση εξετάζει να γίνουν κάποιες γιορτές των Αποκριών σε μικρότερη έκταση ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

“Το επόμενο διάστημα η Επιτροπή θα συζητήσει πιο αναλυτικά το συγκεκριμένο θέμα. Όσο πλησιάζουμε και προς τις Απόκριες θα κάνει τις εισηγήσεις της και η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της”, απάντησε ο κ. Οικονόμου.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε εάν γίνει κάποια αποτίμηση των μέτρων για τον κορονοϊό που έχουν επιβληθεί στη χώρα από την έναρξη της πανδημίας.
” Και από τους ειδικούς και από την κυβέρνηση συνεχώς σταθμίζονται τα μέτρα, τα μεγέθη, ο αριθμός των κρουσμάτων που έχουμε , οι νοσηλείες στις ΜΕΘ προφανώς και το δυσάρεστο μέγεθος του αριθμού των νεκρών. Και υπάρχουν οι αντίστοιχες ερμηνείες και εξηγήσεις τόσο στο επιστημονικό επίπεδο όσο και σε πολιτικό επίπεδο για όλα αυτά που εφαρμόζονται και αξιολογούνται”, απάντησε.

Θα υπάρξει επιπλέον στήριξη για τους αγρότες ;

Στην ερώτηση εάν ενδέχεται να δοθεί και κάποια επιπλέον στήριξη στους αγρότες είπε ότι η πόρτα του αρμόδιου υπουργείου είναι “ανοιχτή για διάλογο και συζήτηση με τους αγρότες .Οι αγρότες μας όπως και το σύνολο της κοινωνίας βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες εξαιτίας κυρίως των ανατιμήσεων στην ενέργεια. Η κυβέρνηση όμως και για τους αγρότες όπως και για το σύνολο της κοινωνίας στέκεται στο πλευρό τους με μέτρα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα αλλά και με μέτρα που εκδηλώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα και στήριξαν έμπρακτα το εισόδημα των παραγωγών”.

Και συνέχισε λέγοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη “και η υλοποίηση μιας αγροτικής πολιτικής που αξιοποιεί όλα τα κοινοτικά εργαλεία, δίνει τη δυνατότητα για στήριξη και για ενίσχυση και σε ό,τι αφορά το κομμάτι της συμβουλευτικής και σε ό,τι αφορά το κομμάτι των νέων αγροτών και σε ότι σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό μεγάλων έργων που θα αναβαθμίσουν και τη παραγωγή και θα ρίξουν και το κόστος της παραγωγής “.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.