Quantcast
Όλοι εναντίον όλων στη Νέα Δημοκρατία - enikonomia.gr
share

Όλοι εναντίον όλων στη Νέα Δημοκρατία

δημοσιεύτηκε:

Φουντώνει το εμφυλιοπολεμικό κλίμα στη Νέα Δημοκρατία μετά το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών.

Πόλεμο κατά πάντων άνοιξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να αφήσει τη θέση του μεταβατικού προέδου, εάν παραιτηθούν από τις θέσεις ευθύνης τους και οι ανθυποψήφιοί του.

Πριν λίγο, διεκόπη η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ και τα μέλη της επιτροπής ζητούν εγγυήσεις ότι τους εμπιστεύονται οι τέσσερις υποψήφιοι.

Παράλληλα μέσω κύκλων του ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος υποστήριξε ότι δεν παραιτείται .

Νωρίτερα οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αδωνις Γεωργιάδης σήκωσαν το γάντι και δήλωσαν παραίτηση από τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της ΝΔ, ενώ ο κ. Μητσοτάκης έδωσε στη δημοσιότητα και επιστολή του προν τον κ. Μεϊμαράκη από τις 11 Νοεμβρίου, με την οποία τον προειδοποιούσε για δυσλειτουργίες στο τεχνικό σύστημα. Αντιθέτως, ο Απόστολος Τζιτζικώστας αρνήθηκε να παραιτηθεί από τη θέση του περιφερειάρχη λέγοντας ότι είναι αιρετός, κι όχι διορισμένος.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης άνοιξε μέτωπο και με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σημειώνοντας ότι η εταιρεία που οδήγησε σε φιάσκο τις εσωκομματικές εκλογές είχε αναλάβει αρκετά έργα επί πρωθυπουργίας Σαμαρά.

Αμεση και σκληρή ήταν η αντίδραση από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού. Συνεργάτες του έκαναν λόγο για «κουτοπονηριές και ανοησίες» και ζήτησαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι ήταν υπεύθυνοι για την επιλογή της εταιρείας.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.