Quantcast
Oloygeia.gr: Το νέο site υγείας του Ομίλου Real - enikonomia.gr
share

Oloygeia.gr: Το νέο site υγείας του Ομίλου Real

δημοσιεύτηκε:

Ο όμιλος Real παρουσιάζει το νέο του site, oloygeia.gr, με αντικείμενο την ιατρική ενημέρωση, τη γνώση, την υγεία και την ευζωία.

Με σύγχρονο περιβάλλον, μοντέρνα οπτική και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη, το oloygeia.gr θα γίνει η νέα σας αγαπημένη υγιεινή συνήθεια. Επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τον όρο υγεία, εστιάζοντας τόσο στον ασθενή όσο και στον εν δυνάμει ασθενή, αντιμετωπίζοντάς τον ολιστικά: σώμα, ψυχή, πνεύμα, προβάλλοντας τις ιστορίες του και υποστηρίζοντας τις ανάγκες του.

Η δημοσιογράφος Υγείας και διευθύντρια περιεχομένου Αιμιλία Σταθάκου με την ομάδα της, Φίλια ΜητρομάραΕφη Φουσέκη, Σοφία Λαλιωτίτη και Μαριάννα Σπανού, πιάνουν τον παλμό της εποχής και βρίσκουν νέους τρόπους ενημέρωσης με video, podcasts και ηχητικά κείμενα, δημιουργώντας ένα site συμπεριληπτικό, ελκυστικό και φιλικό προς όλους.

Με κεντρικό μήνυμα «Έχουμε Υγεία, Έχουμε τα Πάντα!» το oloygeia.gr:

  • Παρουσιάζει τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις
  • Καλύπτει με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα την πολιτική υγείας
  • Προσφέρει έξυπνες λύσεις στους αναγνώστες προκειμένου να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και τη σωματική και ψυχική τους υγεία
  • Δίνει έμφαση σε ιστορίες ανθρώπων που εμπνέουν, με αποκλειστικές συνεντεύξεις
  • Παραθέτει χρηστικά αφιερώματα
  • Έχει άποψη για τον χώρο της υγείας

Οι αναγνώστες του oloygeia.gr θα βρίσκουν καθημερινά πρωτογενές περιεχόμενο για την υγεία, την ευζωία, τη διατροφή, την ομορφιά, το παιδί, την οικογένεια και την σεξουαλική υγεία, βασισμένο στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες και σε αξιόπιστες πηγές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με στήλες και κείμενα από καταξιωμένους ειδικούς, σχολιασμό και κάλυψη της επικαιρότητας αλλά και με αποκλειστικά θέματα, το oloygeia.gr καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα θεματολογίας, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και στοχεύει σε μια ζωή όλο υγεία.

Βρείτε μας στο oloygeia.gr και στα social media.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.