Quantcast
Ολυμπία Οδός: Νέες τιμές διοδίων από 1/1/2015 - enikonomia.gr
share

Ολυμπία Οδός: Νέες τιμές διοδίων από 1/1/2015

δημοσιεύτηκε:

Νέες τιμές διοδίων θα τεθούν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα από την αρχή του έτους, οι οποίες θα είναι τιμαριθμικά προσαρμοσμένες. Και για αυτό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κοινοπραξία Ολυμπία Οδός, για ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, τα διόδια τέλη μειώνονται.

Αναλυτικότερα, με την αναπροσαρμογή αυτή, οι τιμές για τις κατηγορίες οχημάτων 2 και 3 διατηρούνται σε όλους τους σταθμούς διοδίων στα ίδια επίπεδα με το 2014, ενώ μειώνονται κατά 0,10 ευρώ οι τιμές διοδίων της κατηγορίας 4 σε όλους τους σταθμούς (πλην των Αγίων Θεοδώρων) και η τιμή της κατηγορίας 1 στον Σταθμό Διοδίων Ισθμού.

Υπενθυμίζεται ότι:

– σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) παρέχονται κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60%, ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης από τους μετωπικούς σταθμούς Ελευσίνας ή Ισθμού (εκπτωτικά προγράμματα ΕΛΕΥΣΙΝΑ Value και ΙΣΘΜΟΣ Value), καθώς και πρόσθετες εκπτώσεις σε πλευρικούς σταθμούς μόνο για ενδοδημοτικές μετακινήσεις κατοίκων

– στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου παρέχεται έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων με χρήση πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (ή μοτο-κάρτας Ολυμπίας Οδού)

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.