Quantcast
Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ από σήμερα μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2024 - enikonomia.gr
share

Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ από σήμερα μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2024

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου τα καταστήματα  και τα σούπερ μάρκετ. Αναλυτικά:

Στην Αθήνα

Τα καταστήματα της πρωτεύουσας θα είναι ανοιχτά σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου από τις 11 π.μ μέχρι τις 6μμ  ωστόσο αύριο Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου 2024 και την επομένη Τρίτη 2 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν.

Στην  Θεσσαλονίκη

Τα καταστήματα της συμπρωτεύουσας θα  λειτουργήσουν  σήμερα  Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου  ακριβώς με το ίδιο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων  της Αθήνας δηλαδή από τις 11 το π.μ μέχρι τις 6μμ, ωστόσο θα είναι κλειστά την Πρωτοχρονιά και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα και τράπεζες

Επιπλέον τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν σήμερα, Κυριακή Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) από τις 11 π.μ μέχρι τις 8μμ. Ωστόσο αύριο, Δευτέρα 1η Ιανουαρίου θα είναι κλειστά ενώ την Τρίτη 2 Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν από τις 8 π.μ έως τις 8μμ.
Όσον αφορά το ωράριο λειτουργίας των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων επισημαίνεται πως σήμερα θα είναι ανοιχτά από 11 π.μ έως 8 μμ ενώ αύριο Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου 2024 θα είναι κλειστά. Σημειώνεται δε πως την Τρίτη 2 Ιανουαρίου ορισμένα θα λειτουργήσουν 10 π.μ μέχρι τις 9 μμ και κάποια θα παραμείνουν κλειστά. Για αυτό τον λόγο οι καταναλωτές καλό είναι επισκεφτούν την ιστοσελίδα των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων για το ωράριο λειτουργίας τους. Αξιοσημείωτο είναι δε πως θα λειτουργήσουν κανονικά  2 Ιανουαρίου 2024 όλες οι τράπεζες, οι δημόσιες υπηρεσίες και τα ΕΛΤΑ επειδή δεν θεωρείται η ημέρα αυτή αργία.

Πότε αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις 2024

Οι χειμερινές εκπτώσεις αναμένεται να αρχίσουν στις 8 Ιανουαρίου 2024 και θα διαρκέσουν  μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου.  Επίσης τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων,  δηλαδή στις 14 Ιανουαρίουμε προτεινόμενο ωράριο από τις 11 π.μ έως τις 6μμ.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.