Quantcast
Ως ύποπτος κατέθεσε ο γιατρός που φέρεται να πλαστογράφησε το πιστοποιητικό του Φλώρου - enikonomia.gr
share

Ως ύποπτος κατέθεσε ο γιατρός που φέρεται να πλαστογράφησε το πιστοποιητικό του Φλώρου

δημοσιεύτηκε:

Με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικημάτων κατέθεσε στους Εισαγγελείς Διαφθοράς ο γιατρός που φέρεται να πλαστογράφησε την κύρια γνωμάτευση για την αίτηση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου.

Ο γιατρός , που υπηρετούσε ως συνεργάτης- υπότροφος στον Ευαγγελισμό στο παρελθόν, προσήλθε αυτόβουλα με τον συνήγορο του στα γραφεία της Εισαγγελίας Διαφθοράς, όμως οι εισαγγελείς τον ενημέρωσαν ότι θα δώσει ανωμοτί κατάθεση καθώς έχει την ιδιότητα του υπόπτου. Ο γιατρός κατέθεσε επί περίπου 3 ώρες και για την αποχώρηση του χρησιμοποιήθηκαν αυτοκίνητα με συμβατικές πινακίδες της Αστυνομίας.

Νωρίτερα, κατέθεσε στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο Διευθυντής της Α Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού Σπύρος Ζακυνθινός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, παρέδωσε στους εισαγγελείς Διαφθοράς μεταξύ άλλων και ακόμη δύο γνωματεύσεις που φαίνεται να χρήζουν διερεύνησης.

Σύμφωνα με τον κ. Ζακυνθινό, ο ύποπτος, πλέον, διάπραξης αδικημάτων συνάδελφος του, είχε πάει στο νοσοκομείο τον επιχειρηματία για εξέταση, γεγονός που έχει καταγραφεί σε βίντεο στο εργαστήριο για τη μελέτη ύπνου. Ο κ. Ζακυνθινός υποστηρίζει ότι έχει εντοπιστεί ήδη η πραγματική εξέταση που διενεργήθηκε στον Άρη Φλώρο αλλά και αυτή που τελικώς παραδόθηκε στον φάκελο που πήρε το ΚΕΠΑ, που αφορά άλλον ασθενή, η οποία εμφανίζει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα υπνικής άπνοιας στον κρατούμενο.

Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Διαφθοράς αναζητά στην υπόθεση των πιστοποιητικών του επιχειρηματία ευθύνες για τη διάπραξη αδικημάτων όπως αυτά της «έκδοσης ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», «ηθικής αυτουργίας σε έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού», «ψευδούς αναφοράς στην αρχή» (σσ δηλαδή προς το δικαστικό συμβούλιο Χαλκίδας που έκρινε την αίτηση αποφυλάκισης) καθώς και της «ενεργητικής δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος» σε βάρος του Αριστείδη Φλώρου και αντιστοίχως της «παθητικής δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος» σε βάρος γιατρών.

Πηγή: ΑΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.