Quantcast
Π. Καμμένος: Είναι ώρα μεγάλων αποφάσεων για όλους - enikonomia.gr
share

Π. Καμμένος: Είναι ώρα μεγάλων αποφάσεων για όλους

δημοσιεύτηκε:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.

Ο πρόεδρος του ΑΝ.ΕΛ. κατά την έξοδό του από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου δήλωσε ότι «εντός της ημέρας από ό, τι φαίνεται θα ορκιστεί ο πρωθυπουργός ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και αύριο ή την Τετάρτη το πρωί θα ανακοινωθεί και η κυβέρνηση».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι «θα είναι μια κυβέρνηση προοδευτική, που θα συνεχίσει το έργο που ξεκινήσαμε αυτούς τους έξι μήνες».

Είπε πως ελπίζει «οι βουλευτές να αντιληφθούν το μήνυμα του ελληνική λαού για εθνική ομοψυχία -εμείς κόμματα από διαφορετικούς χώρους, στην προοδευτική βέβαια κατεύθυνση, το αποδείξαμε- και ελπίζω να στηρίξουν την κυβέρνηση αυτή, που είναι κυβέρνηση που επέλεξε ο ελληνικός λαός».

Πρόσθεσε πως «είναι ώρα μεγάλων αποφάσεων και πρέπει όλα τα κόμματα να τελειώνουν με το «χθες» και μέσα στους κόλπους τους. Αναφέρθηκε μάλιστα και στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι η κα Γεννηματά θα πρέπει να απομονώσει τα βαρίδια και ανέφερε συγκεκριμένα και τον κ. Βενιζέλο.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν ο ίδιος θα είναι αντιπρόεδρος στη νέα κυβέρνηση, ο Πάνος Καμμένος απάντησε πως «μέχρι τώρα είχαμε άριστη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα και εμείς δε διαπραγματευόμαστε για καρέκλες και officia».

Για την παρέμβαση Σουλτς είπε πως «για ακόμη μια φορά παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας, ενώ κανονικά θα πρέπει να σέβεται τις αποφάσεις των λαών».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.