Quantcast
Π. Σπίγκελ: Δεν θα υπάρξει λύση τύπου Κύπρου στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Π. Σπίγκελ: Δεν θα υπάρξει λύση τύπου Κύπρου στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Για λάθος τακτική της ελληνικής κυβέρνησης κάνει λόγο ο δημοσιογράφος των Financial Times Πήτερ Σπίγκελ απαντώντας σε μήνυμα Έλληνα αναλυτή για το θέμα που τέθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη ο οποίος ανέφερε ότι «Δεν θα υπάρξει λύση τύπου Κύπρου στην Ελλάδα, όσον αφορά τα περί κουρέματος των καταθέσεων».

Ο Βρετανός δημοσιογράφος απαντά θετικά στο σχόλιο του Έλληνα οικονομικού αναλυτή Γιάννη Κουτσομύτη ο οποίος χαρακτηρίζει «σοβαρή γκάφα» την ανακίνηση του θέματος από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ο Πήτερ Σπίγκελ προσθέτει μάλιστα στην συνέχεια ότι «παραπλανά το τι συζητείται όταν κάποιος αναφέρετε στην Κύπρο. Δεν είναι το bail in, είναι οι τακτικές» καταλήγει ο βρετανός δημοσιογράφος των Financial Times.

Σε νεότερο μήνημα του μάλιστα ο Πήτερ Σπηγκελ αναφέρει ότι «Δεν έχω ακούσει ποτέ την ιδέα bail in να αναφέρεται για την Ελλάδα. Ούτε μία φορά»

Τα μηνύματα αυτά στο Twitter διαδέχθηκαν πολλά περισσότερα αναπαράγοντας το θέμα με βασικό ερώτημα γιατί το ανακίνησε η ελληνική κυβέρνηση σήμερα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.