Quantcast
Παγκόσμιο γεγονός η διοργάνωση συνεδρίου από το ΑΒΤΑ στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου - enikonomia.gr
share

Παγκόσμιο γεγονός η διοργάνωση συνεδρίου από το ΑΒΤΑ στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου

δημοσιεύτηκε:

«Παγκόσμιο γεγονός θα αποτελέσει η διοργάνωση του συνεδρίου της Ένωσης των Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ΑΒΤΑ) η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Οκτώβριο 2015», επισήμανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης στην συνάντηση που είχε σήμερα με την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Και συνέχισε σημειώνοντας ότι: «Η περιφερειακή αρχή έβγαλε τα τέσσερα αυτά χρόνια την Πελοπόννησο από την αφάνεια και την έχει καταστήσει σημείο αναφοράς στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και την πιο δυναμικά ανερχόμενη Περιφέρεια στο τουριστικό προϊόν της χώρας».

Εν τω μεταξύ ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ότι: «Για την επιτυχημένη ανάπτυξη του τουρισμού απαιτούνται σχέδιο, πόροι και αποφασιστικότητα, στοιχεία τα οποία ανέδειξαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε νικητή της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη διοργάνωση του συνεδρίου, ανάμεσα σε 30 υποψηφιότητες άλλων χωρών».

«Η ελληνική Κυβέρνηση έχει χαρακτηρίσει το συνέδριο αυτό ως το κορυφαίο τουριστικό γεγονός του τουρισμού για το 2015 και  ίδια θα συμμετέχει στη διοργάνωση του συνεδρίου αυτού», συμπλήρωσε.

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν η πρώτη περιφέρεια της χώρας που αξιοποίησε την τρέχουσα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ για την προώθηση και την προβολή του τουριστικού προϊόντος» ανέφερε ο κ. Τατούλης και σημείωσε ότι: «’Ολες οι Περιφέρειες της χώρας, αλλά και η προηγούμενη και η παρούσα κυβέρνηση ζητούν την τεχνογνωσία αυτή».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.