Quantcast
Πάνω από 4.000 μεταλλωρύχοι με τις οικογένειες τους στην Αθήνα - enikonomia.gr
share

Πάνω από 4.000 μεταλλωρύχοι με τις οικογένειες τους στην Αθήνα

δημοσιεύτηκε:

Πάνω από 4.000 μεταλλωρύχοι έχουν  φτάσει την Αθήνα και πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το  υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Λόγω της συγκέντρωσης κλειστή είναι η λεωφόρος Μεσογείων ενώ η Τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας στο σημείο που έχει διακοπεί στη Λεωφόρο Μεσογείων από την οδό Δημοκρατίας, μέσα από το Νέο Ψυχικό.

Στη συνέχεια το μεσημέρι στις δύο το μεσημέρι  θα ξεκινήσουν πορεία προς τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος, όπου θα παραμείνουν ως το βράδυ.

Θα κατασκηνώσουμε στο Σύνταγμα και δεν πρόκειται να αποχωρήσουμε αν δεν πάρουμε δεσμεύσεις από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, λένε χαρακτηριστικά θυμίζοντας ότι τόσο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και υπουργοί της Κυβέρνησης έχουν ταχθεί ενάντια στην επένδυση που έχει γίνει στην περιοχή.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιώργος Χατζής  τονίζει πως “βρισκόμαστε εδώ για να μην σταματήσει η επένδυση η οποία και κινδυνεύει. 2.000 οικογένειες εξαιτίας του κ. Λαφαζάνη και της κυβέρνησης θα βρεθούν στον δρόμο. Δεν θα φύγουμε από την Αθήνα αν δεν δικαιωθεί ο αγώνας μας. Θα πάμε έξω από τη Βουλή να κατασκηνώσουμε. Θέλουμε ο κόσμος να μάθει τι συμβαίνει στην Χαλκιδική γι’ αυτό και θα κάνουμε πορεία” .

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.