Quantcast
Παπαχριστόπουλος: Κάποιοι εδώ μέσα είμαστε αποφασισμένοι - H χώρα θα επανέλθει στην κανονικότητα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Παπαχριστόπουλος: Κάποιοι εδώ μέσα είμαστε αποφασισμένοι – H χώρα θα επανέλθει στην κανονικότητα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Με τις απειλές που δέχεται τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, ξεκίνησε την ομιλία του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος αναφερόμενος και στο περιστατικό με τη δολοφονία του Πολωνού δημάρχου στο Γκντανσκ. 

«Εγώ να δεχθώ όλοι όσοι λένε ότι «κάνατε τα ίδια», λειτουργούμε εδώ με συμψηφισμό λαθών. Αν έκανε ίδια κάποιος, διότι εγώ θυμάμαι ότι όταν έδειραν τον Κωστή Χατζηδάκη από τους πρώτους που το σχολίασα ήμουν εγώ ή όταν προπηλάκισαν με βίαιο τρόπο τον κ. Δένδια από τους πρώτους που αντέδρασαν, ήμουν εγώ. Είναι μερικά πράγματα που είναι πάνω από οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση. Η σιωπή δεν είναι καλό πράγμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε: «Φεύγω απ’ αυτό. Δεν θα ασχοληθώ άλλο παρότι σαν άτομο έχει υποστεί τα πάνδεινα. Σας λέω ευθαρσώς ότι δεν ζήτησα, δεν έχω και ούτε πρόκειται να έχω αστυνομική βοήθεια. Παρόλα αυτά σας λέω ότι είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει».

Ο κ. Παπαχριστόπουλος εγκάλεσε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για «μεταστροφή» στο θέμα των Σκοπίων σημειώνοντας ότι «ο Κώστας Σημίτης πάλευε για σύνθετη ονομασία, ο Κώστας Καραμανλής, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης πάλευαν στο Βουκουρέστι».

«Είναι μόνο θέμα ψηφοθηρίας; Γιατί αυτή η μεταστροφή; Δεν είναι μόνο ψηφοθηρικοί οι λόγοι και μόνο το αντιΣΥΡΙΖΑ μένος που έχουν κάποιοι», σημείωσε.

«Είναι η τελευταία προσπάθεια κάποιων να ρίξουν την κυβέρνηση και να τη ρίξουν πάση θυσία. Αφού δεν τους βγήκε τίποτα τελευταίο τους αποκούμπι είναι οι Πρέσπες. Ένα πράγμα σκέφτονται, πώς να πέσει η κυβέρνηση» υπογράμμισε και συνέχισε: «Κάποιοι εδώ μέσα είμαστε αποφασισμένοι η χώρα θα επανέλθει στην κανονικότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει αυτή η χώρα πίσω».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.