Quantcast
Παπαδημούλης: Δεν θα δεχθούμε μία ταπεινωτική ή εκβιαστική συμφωνία - enikonomia.gr
share

Παπαδημούλης: Δεν θα δεχθούμε μία ταπεινωτική ή εκβιαστική συμφωνία

δημοσιεύτηκε:

Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί μια εκβιαστική και ταπεινωτική συμφωνία εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει όχι μια ταπεινωτική συμφωνία που «θα βρούμε μπροστά μας σε λίγους μήνες» αλλά μια συμφωνία «που θα είναι βιώσιμη και ρεαλιστική».

Όπως είπε η επίτευξη συμφωνίας είναι αγώνας αντοχής και «όχι κατοστάρι».

«Προσδοκώ σε μια συμφωνία βιώσιμη και ρεαλιστική που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή ανάπτυξης και όχι σε μια συμφωνία – αδιέξοδο» υπογράμμισε ο κ.Παπαδημούλης.

«Αφενός έχουμε την θηλιά στο λαιμό για να επιτευχθεί μια συμφωνία βιώσιμη και όχι μια συμφωνία ταπεινωτική αφετέρου ο χρόνος ενισχύει τις δυνάμεις (με αφορμή την ενίσχυση των PODEMOS στις δημοτικές εκλογές της Ισπανίας) που αγωνίζονται ενάντια στην λιτότητα και ενάντια στις δυνάμεις που πρόσκεινται στην συντηρητική αντίληψη – πολιτική Σόιμπλε» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, αναφέροντας πως ακόμη και οι δανειστές έχουν καταλάβει ότι «ο μόνος τρόπος για να υπάρξει συμφωνία είναι συμφωνία με κυβέρνηση Τσίπρα και η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να υπογράψει ταπεινωτική συμφωνία».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.