Quantcast
Παπαδημούλης: Δεν έχουμε εντολή ρήξης και επιστροφής στη δραχμή - enikonomia.gr
share

Παπαδημούλης: Δεν έχουμε εντολή ρήξης και επιστροφής στη δραχμή

δημοσιεύτηκε:

«Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι σταθερή, ισχυρή, σοβαρή και μυαλωμένη. Ασφαλώς και δεν θα οδηγήσει τη χώρα σε εθνική περιπέτεια. Δεν έχουμε εντολή ρήξης και επιστροφής στη δραχμή. Έχουμε εντολή διαπραγμάτευσης και εξεύρεσης αμοιβαίας επωφελούς λύσης εντός της Ευρωζώνης», σημειώνει ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Παράλληλα, ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε: «το επόμενο διάστημα πρέπει να προχωρήσουν εντατικά και σε πολιτικό επίπεδο και κυρίως σε επίπεδο των τεχνοκρατών οι αναγκαίες συζητήσεις έτσι ώστε να συγκεκριμενοποιηθούν αυτά που συμφωνήθηκαν ως πλαίσιο στις 20 Φεβρουαρίου. Οι χρονικές προθεσμίες είναι πιεστικές και πρέπει να τρέξουμε».

Αναφερόμενος στην υλοποίηση του προγράμματος της κυβέρνησης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε: «για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας έστω με κάποιες καθυστερήσεις, είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί η ρευστότητα, να ακυρωθεί το σχέδιο στραγγαλισμού της χώρας και να μετάσχουμε , από το καλοκαίρι και μετά στο σχέδιο ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.