Quantcast
Παπαγγελόπουλος: «Η οικογένεια Κυριακού δεν έπαιξε ποτέ βρώμικα πολιτικά παιχνίδια» - enikonomia.gr
share

Παπαγγελόπουλος: «Η οικογένεια Κυριακού δεν έπαιξε ποτέ βρώμικα πολιτικά παιχνίδια»

δημοσιεύτηκε:

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας σε διημερίδα που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς σε συνεργασία με τον ΟΟΣΑ, χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα αναφερόμενος στο ρόλο του Τύπου, μεγάλη μερίδα του οποίου, όπως τόνισε, χρησιμοποίησε μεθόδους «νταβατζήδων» και αντί να αποκαλύπτει τα σκάνδαλα μετατράπηκε σε όργανο οικονομικών συμφερόντων.

«Προσπαθώντας μάλιστα να διαιωνίσουν το νταβατζιλίκι» του, σύμφωνα με τον Υπουργό, «αντί οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους», στήθηκε μία «τεράστια επιχείρηση παραπληροφόρησης και εκφοβισμού του λαού» με σκοπό τη συνέχιση της λεηλασίας σε βάρος της χώρας μας.

Όμως, μέσα σε αυτή την γενικευμένη επίθεση, έκανε μια μικρή παρένθεση-αναφορά στον Μίνωα Κυριακού, εξαιρώντας τον από αυτή την γενικευμένη επιχείρηση παραπληροφόρησης.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Οφείλω να διευκρινίσω, γιατί το οφείλω και στην ιστορική αλήθεια αλλά και στη μνήμη του αείμνηστου ιδρυτή του Ομίλου ANTENNA, ότι η οικογένεια Κυριακού δεν έπαιξε ποτέ βρώμικα πολιτικά παιχνίδια , ούτε και εκμεταλλεύτηκε την επιρροή της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να κάνει δουλειές με το δημόσιο.

Όλα αυτά σας τα λέω, γιατί, μολονότι, τον Μίνωα Κυριακού δεν τον γνώρισα ούτε τον είχα συναντήσει ποτέ μου, μου είχε αρέσει πάρα πολύ μια φράση που είχα διαβάσει ότι είχε πει , ότι το μεγαλύτερο κέρδος του από την επιχειρηματική του δραστηριότητα , ήταν το χαμόγελο των απλών ανθρώπων όταν τους συναντούσε στο δρόμο».


Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.