Quantcast
Παππάς στον Realfm 97,8: Δεν πείθομαι ότι υπάρχουν ψηφοφόροι που ενοχλήθηκαν από το ύφος Πολάκη και γοητεύτηκαν από αυτό του αντιπροέδρου της ΝΔ - enikonomia.gr
share

Παππάς στον Realfm 97,8: Δεν πείθομαι ότι υπάρχουν ψηφοφόροι που ενοχλήθηκαν από το ύφος Πολάκη και γοητεύτηκαν από αυτό του αντιπροέδρου της ΝΔ

δημοσιεύτηκε:

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Μιλήσαμε για το αίτημα να υπάρξει μια σαφής εμπιστοσύνη από το εκλογικό σώμα στα θετικά μέτρα. Το αποτέλεσμα έδωσε τη δυνατότητα στην αντιπολίτευση αυτό να το επερωτά και να το αμφισβητεί και γι’αυτό δρομολογήθηκε η διαδικασία των εθνικών εκλογών” ανέφερε.

“Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οι καμπάνιες ή οι προεκλογικές εκστρατείες έχουν μόνο οριακές επιρροές πάνω στο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε διότι υπάρχει μια συσσωρευμένη κόπωση στο λαό και αυτό πρέπει και εμείς να το καταλάβουμε” πρόσθεσε.

“Δεν μπορεί να με πείσει κάποιος ότι υπάρχουν ψηφοφόροι που ενοχλήθηκαν από το ύφος του Πολάκη και γοητεύτηκαν από το ύφος του αντιπροέδρου, του υπαρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή από τα σεξιστικά σχόλια του Ψαριανού. Αυτές οι συμπεριφορές έχουν ενδεχομένως μια μικρή οριακή επίδραση στο εκλογικό σώμα” τόνισε ο κ. Παππάς.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.