Quantcast
Παράδοση-παραλαβή στο Αγροτικής Ανάπτυξης - Βορίδης: Ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων στα τρόφιμα -ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Παράδοση-παραλαβή στο Αγροτικής Ανάπτυξης – Βορίδης: Ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων στα τρόφιμα -ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Με καθυστέρηση μιας ώρας έγινε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου ο απερχόμενος υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης παρέδωσε το χαρτοφυλάκιό του στον Μάκη Βορίδη.

“Ήμασταν ανοιχτοί, τα τηλέφωνά μας όλες τις ώρες, με τους αγρότες ώστε να επιλύουμε, να εντοπίζουμε προβλήματα και να προσπαθούμε να τα λύσουμε όσο πιο άμεσα γίνεται. Τα προβλήματα στον αγροτικό κόσμο είναι πολλά και το πρώτο μεγάλο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο αγροτικός κόσμος είναι η κλιματική αλλαγή” τόνισε ο κ. Αραχωβίτης.

Ο νέος υπουργός Μάκης Βορίδης στην ομιλία του είπε μεταξύ άλλων: “Το μεγάλο στοίχημα για τη χώρα είναι να μεγεθύνουμε την οικονομία, να γυρίσουμε στην ανάπτυξη, να επιταχύνουμε τους αναπτυξιακούς ρυθμούς. Η αγροτική ανάπτυξη για τη χώρα μας είναι κεντρική. Κι άρα αυτή όλη η προσπάθεια εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια της κυβέρνησης. Ξέρουμε πού έχουμε έρθει, ξέρουμε τις δυσκολίες, τις προκλήσεις που αναλαμβάνουμε και ξέρουμε και το στοίχημα που έχουμε μπροστά μας. Κι αυτό είναι στοίχημα για τον ελληνικό λαό, για τους αγρότες, για όλους μας, για την πατρίδα”.






share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.