Quantcast
Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καμμένος από την κυβέρνηση - enikonomia.gr
share

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καμμένος από την κυβέρνηση

δημοσιεύτηκε:

Την παραίτηση του ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός (μόλις για 12 ώρες) Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Καμμένος, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για ρατσιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις του στο Twitter.

Στη θέση του κ. Καμμένου θα τοποθετηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

Την παραίτηση του υφυπουργού προανήγγειλε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας πριν από μία ώρα στο Twitter: «Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων, ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτησή του».

Στη δήλωση παραίτησής του, ο Δημήτρης Καμμένος αναφέρει τα εξής:

“Ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα.

Το προηγούμενο δελτίο τύπου είναι σε πλήρη ισχύ.

Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο μου το συμφέρον της πατρίδας, την ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης και τιμώντας την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συγχρόνως θα καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων και πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.