Quantcast
Παράταση ενός μήνα για τις ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ ζητά η ΝΔ - enikonomia.gr
share

Παράταση ενός μήνα για τις ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ ζητά η ΝΔ

δημοσιεύτηκε:

Επιστολή προς τον Διοικητή του ΟΓΑ κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη απέστειλε η Υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ και Βουλευτής Σερρών κ. Φωτεινή Αραμπατζή, ζητώντας να δοθεί επιπλέον παράταση ενός μηνός – ως τις 16 Ιανουαρίου – προς τους ασφαλισμένους αγρότες προκειμένου να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Οργανισμό, λόγω της ιδιαίτερης καθυστέρησης, που σημειώνεται στην αποστολή των ειδοποιητηρίων από τον ΟΓΑ για την πληρωμή των εισφορών του Α’ εξαμήνου του 2015.

Υπενθυμίζουμε ότι είχε ήδη δοθεί παράταση μέχρι τις 16/12 και οι ασφαλισμένοι μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους σε οποιοδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή μέσω ΕΛ.ΤΑ, με τις ειδικές ειδοποιήσεις που τους έχουν αποσταλεί.

Η Σερραία Βουλευτής υπογραμμίζει στην επιστολή της ότι ενώ ο ΟΓΑ αναγκάστηκε να δώσει παράταση της αρχικής καταληκτικής ημερομηνίας πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών από τις 30 Νοεμβρίου για τις 16 Δεκεμβρίου 2015, εντούτοις αρκετοί υπόχρεοι αγρότες δεν έχουν καν λάβει ακόμα τα σχετικά ειδοποιητήρια, ενώ πολλοί άλλοι, εξ αιτίας λαθών, προχειροτήτων ή παραλείψεων δεν έχουν λάβει τις πολύτιμες για την επιβίωσή τους επιδοτήσεις, που ξεκίνησαν να καταβάλλονται δυστυχώς πρωτοφανώς ετεροχρονισμένα και μειωμένα από τις 8 Δεκεμβρίου 2015, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.