Quantcast
Παράταση των συμβάσεων τους με τον ΕΟΠΠΥ συμφώνησαν τα Κέντρα Αποκατάστασης - enikonomia.gr
share

Παράταση των συμβάσεων τους με τον ΕΟΠΠΥ συμφώνησαν τα Κέντρα Αποκατάστασης

δημοσιεύτηκε:

Την επίσπευση των διαδικασιών και της εφαρμογής τους από τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρείες συμφώνησαν Υπουργείο και Κέντρα Αποκατάστασης έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος το συντομότερο δυνατό. 

Ωστόσο, η ΕΚΑΕ επεσήμανε στον Υπουργό τις αδυναμίες των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν στον έλεγχο για το 2013, καθώς και τις διαφορές που παρατηρήθηκαν στον τρόπο διεξαγωγής του ελέγχου μεταξύ των Ιδιωτικών Ελεγκτικών Εταιριών.

Η Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος (ΕΚΑΕ), συναντήθηκε, με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο έκτακτης σύσκεψης για την άμεση επίλυση βασικών ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο της Αποκατάστασης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε επίσης το θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ, οι οποίες λήγουν στις 31/3/2015 και η ολοκλήρωση του ελέγχου των Ιδιωτικών Ελεγκτικών Εταιριών για το 2013. Οι εκπρόσωποι της ΕΚΑΕ συμφώνησαν να γίνει παράταση των υφιστάμενων συμβάσεων και επίσης να συσταθεί μια ευέλικτη ομάδα εργασίας με στόχο την υπογραφή νέων συμβάσεων.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.