Quantcast
Παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας καταγγέλλει ο Νότης Μαριάς - enikonomia.gr
share

Παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας καταγγέλλει ο Νότης Μαριάς

δημοσιεύτηκε:

«Την παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας» καταγγέλλει ο επικεφαλής του Κινήματος «Ελλάδα, ο άλλος δρόμος Νότης Μαριάς», καλώντας «το υπουργείο Εσωτερικών και τις περιφέρειες να προβούν στις νόμιμες ενέργειες».

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε νωρίτερα, «εκλογείς μας κατήγγειλαν ότι στα παρακάτω εκλογικά τμήματα δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του Κινήματός μας «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ» παρότι έχουμε αποστείλει τον υπό του νόμου προβλεπόμενο αριθμό ψηφοδελτίων, ήτοι αριθμό ίσο με τον αριθμό των εκλογέων συν 20%».

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «πρόκειται για το 156Α εκλογικό τμήμα στον Στίβο Θεσσαλονίκης, το 9ο δημοτικό σχολείο εκλογικά τμήματα στο χωριό Πετίστα στην Ορεινή Ναυπακτία, το 10ο δημοτικό Σχολείο Ρόδου όπου ψηφίζουν με ειδικούς καταλόγους ναυτικοί».

Επισημαίνει επίσης, ότι στο 10ο δημοτικό σχολείο Ρόδου«ώ του θαύματος μετά από τις καταγγελίες μας τελικά βρέθηκαν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος μας».


«Επιπλέον σε πολλά εκλογικά τμήματα ανά την χώρα δεν δίνονται στους Εκλογείς όλα τα ψηφοδέλτια με διάφορες δικαιολογίες (έλλειψη εφορευτικών επιτροπών, μεγάλος αριθμός κομμάτων που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές κλπ) και οι εκλογείς καλούνται να πάρουν μόνοι τους όποια ψηφοδέλτια νομίζουν ενώ σε άλλες περιπτώσεις δίνονται στους εκλογείς μόνο ψηφοδέλτια των «δήθεν» βασικών Κομμάτων», πρόσθεσε.

Τέλος, καλεί «τους φίλους του Κινήματος και όλους τους Έλληνες πολίτες να μας ενημερώσουν για κάθε παρατυπία της εκλογικής νομοθεσίας που υποπίπτει στην αντίληψή τους στα τηλέφωνα 2103254048, 2103254433, 2310522246, 2810300421 και στο email [email protected]».


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.