Quantcast
ΠΑΣΟΚ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για Συνέδριο - enikonomia.gr
share

ΠΑΣΟΚ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για Συνέδριο

δημοσιεύτηκε:

Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει τον Μάιο αλλά στις 5, 6 και 7 Ιουνίου, και η εκλογή του νέου προέδρου από τη βάση του Κινήματος αντί για τις 7 Ιουνίου, όπως είχε προγραμματιστεί, μετατίθεται για τις 14 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το Βήμα, αυτή ήταν η απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση. Οι αιτίες της χρονικής μετάθεσης των διαδικασιών δεν έχουν σχέση με τις προσδοκίες του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι οριστική και ότι θα ήθελε συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα που είχε αρχικώς αποφασιστεί. Σχετίζονται με την πολιτική συγκυρία και με το μείζον πρόβλημα του κόμματος, το οικονομικό.

Την ίδια στιγμή, ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης ενημέρωσε τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής ότι δεν υπάρχουν λεφτά για το συνέδριο και έτσι ορίστηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους Νίκο Ανδρουλάκη, Φώφη Γεννηματά, Ανδρέα Λοβέρδο, Λεωνίδα Γρηγοράκο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ο κ. Βενιζέλος είχε προτείνει και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο αλλά εκείνος αρνήθηκε λέγοντας ότι είχε επικριθεί παλαιότερα όταν έθεσε με επιστολή του το θέμα των οικονομικών του κόμματος.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.