Quantcast
Πειραιάς:Διανομή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε 12.362 δικαιούχους - enikonomia.gr
share

Πειραιάς:Διανομή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε 12.362 δικαιούχους

δημοσιεύτηκε:

Από τις 21 Απριλίου ξεκινάει η διανομή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε 12.362 δικαιούχους που διαμένουν στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το Πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με τον συντονισμό των Π.Ε. Πειραιά & Νήσων και τη συνεργασία των δήμων της περιοχής.Η ποσότητα τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης που  θα λάβει η κάθε οικογένεια,  θα καθοριστεί από τον αριθμό των μελών της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η διανομή αρχίζει από τους Δήμους Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Περάματος και Σαλαμίνας και θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της μετά από το Πάσχα, με τις διανομές στους Δήμους Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού και Πειραιά, όπως συμφωνήθηκε με τις δημοτικές αρχές. Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται από τις υπηρεσίες του κάθε Δήμου για την ώρα και τον τόπο παράδοσης του ειδικού δέματος, που περιέχει, κυρίως τρόφιμα μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, όσπρια, ζυμαρικά κ.α.), είδη υγιεινής και εφόσον υπάρχουν σε κάποια οικογένεια βρέφη διατίθενται και βρεφικά είδη».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.