Quantcast
Πετρόπουλος για 120 δόσεις: Θα καταργηθούν από τη ΝΔ - Το έχω πει και δεν έχει διαψευστεί - enikonomia.gr
share

Πετρόπουλος για 120 δόσεις: Θα καταργηθούν από τη ΝΔ – Το έχω πει και δεν έχει διαψευστεί

δημοσιεύτηκε:

«Έχω πει και δεν έχει διαψευστεί, πως οι 120 δόσεις, οι οποίες έχουν μπει ήδη σε εφαρμογή για τις ασφαλιστικές εισφορές, θα καταργηθούν από τη ΝΔ» επεσήμανε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος σχετικά με την ρύθμιση των 120 δόσεων.

«Είναι θέματα τα οποία έχουν διατυπωθεί σαφώς από στελέχη της (ΝΔ) και από κ. Μητσοτάκη, ενώ πιο καθαρά το είπε ο κ. Βρούτσης στο συνέδριο για το ασφαλιστικό που έγινε πριν από περίπου τρεις βδομάδες, ότι δηλαδή οι ρυθμίσεις οφειλών δημιουργούν κουλτούρα μη πληρωμών στους πολίτες και προκαλούν πρόβλημα στην οικονομία» πρόσθεσε ο κ. Πετρόπουλος στο πλαίσιο της συνέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας στον Πύργο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτό το σημείο, «αυτά και άλλα πολλά είναι που έρχονται μπροστά μας, και νομίζω ότι γι’ αυτόν τον λόγο οι πολίτες θα επιλέξουν να μην έρθει ξανά στη διακυβέρνηση της χώρας η ΝΔ».

Για την ανεργία

Ο κ.Πετρόπουλος επεσήμανε ότι «μετά την πτώση της ανεργίας κατά 9 μονάδες στα τέσσερα αυτά χρόνια, την προτεραιότητα που δίνουμε στους νέους για την απασχόλησή τους με την επιδότηση εισφορών, αλλά και το γεγονός ότι έχουμε για πρώτη φορά ρυθμούς ανάπτυξης που δεν υπήρχαν ούτε στα καλά χρόνια, όπως και σημαντική αύξηση του ΑΕΠ, αυτά θα είναι τα κριτήρια που θα αποτελέσουν τον λόγο για τον οποίο οι πολίτες θα επιλέξουν να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές και να ενισχύσουν την τάση της κοινωνίας να σχηματίσει την Προοδευτική Συμμαχία, η οποία θα αποτελέσει για το μέλλον το όχημα για νέες κατακτήσεις και για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτήν την προσπάθεια που έχουμε κάνει».

Για τις εκλογές

«Μπροστά μας είναι η μάχη των εκλογών και θα πρέπει να αναμετρηθούν τα πολιτικά προγράμματα», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στον Πύργο, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι «οι πολίτες θα επιλέξουν να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές».

Ο κ.Πετρόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε τον Πύργο προκειμένου να συμμετάσχει στην ανοικτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στις δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στην ΝΔ, λέγοντας ότι «ακούσαμε τα περί αξιολογήσεων των δημοσίων υπαλλήλων και των υπαλλήλων που βρίσκονται σε μία διαδικασία ένταξης, ως υπό δοκιμασία υπάλληλοι και όλοι αυτοί βρίσκονται για άλλη μία φορά μπροστά στο φάσμα των απολύσεων».


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για το αν θεωρεί ότι μπορεί να ανατραπεί το κλίμα, σημείωσε: «Προφανώς και μπορεί να ανατραπεί όταν θα αναμετρηθούν οι πολιτικές μας. Αυτό το ξέρει η ΝΔ και γι’ αυτό αποφεύγει συζήτηση επί των πολιτικών και βγάζει μία σειρά από ζητήματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική ουσία των πραγμάτων και με τη ζωή των πολιτών. Για άλλα θέματα μιλάει, αλλά όχι για τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού. Δεν θέλει να κάνει τέτοια συζήτηση και γι’ αυτό (ο κ. Μητσοτάκης) αποφεύγει και το debate με τον πρωθυπουργό».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.