Quantcast
Πέτσας: Είναι βέβαιο ότι δεν θα πάμε σε άνοιγμα όπως πολλοί το είχαν φανταστεί - Να μην δούμε εικόνες Harrods - enikonomia.gr
share

Πέτσας: Είναι βέβαιο ότι δεν θα πάμε σε άνοιγμα όπως πολλοί το είχαν φανταστεί – Να μην δούμε εικόνες Harrods

δημοσιεύτηκε:

Κανείς δεν θέλει να δει εικόνες Harrods στην Ελλάδα, τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA ο κ. Πέτσας υποστήριξε ότι “είναι βέβαιο ότι δεν θα πάμε σε άνοιγμα όπως πολλοί το είχαν φανταστεί” ενώ για το τι ακριβώς θα γίνει με λιανεμπόριο, κομμωτήρια και εκκλησίες παρέπεμψε σε ανακοινώσεις την Παρασκευή.

«Είναι πολύ υψηλό το επιδημιολογικό φορτίο, δεν πέφτουν ακόμα τα κρούσματα, δεν αποσυμφορούνται οι ΜΕΘ με τον βαθμό που θα θέλαμε, οι επιστήμονες είναι πολύ επιφυλακτικοί για οποιοδήποτε περαιτέρω άνοιγμα» τόνισε ο κ. Πέτσας. «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε 3ο κύμα, καλύτερο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν. Να δείξουμε όλοι αυτοσυγκράτηση, να προσέξουμε τις επαφές μας. Με την οικογένεια μας, με τον στενό κύκλο μας να μείνουμε σπίτι για να περιορίσουμε τη τη διασπορά» τόνισε. Εξήγησε ότι αρκετές εβδομάδες μείναμε σε καθεστώς lockdown, θα παραμείνουμε έως τις 7 Ιανουαρίου στις βασικές μας δραστηριότητες.
Σχετικά με το εμβόλιο ο κ. Πέτσας είπε ότι “είναι αχτίδα αισιοδοξίας το εμβόλιο ας φροντίσουμε αυτό να γίνει χωρίς προβλήματα».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.