Quantcast
Πέτσας για Novartis: Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε πανικό - Περιμένουμε να δούμε αν θα προσέλθει η "Κελέση" - enikonomia.gr
share

Πέτσας για Novartis: Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε πανικό – Περιμένουμε να δούμε αν θα προσέλθει η “Κελέση”

δημοσιεύτηκε:

“Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μόνος του να βάλει τον εαυτό του στο κέντρο της συζήτησης” δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων και κληθείς να τοποθετηθεί επί δηλώσεων υπουργών που βάζουν τον Αλέξη Τσίπρα στο κάδρο της υπόθεσης Novartis.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος “ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μπει στο κέντρο της συζήτησης και να πει σημαντικά ψέματα: Δεν υπάρχει καμία κοινοτική οδηγία, δεν επιλέγει η ΝΔ ή το ΚΙΝΑΛ κάποια διαδικασία,. Όλα τα κόμματα, πλην του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξαν αυτή τη διαδικασία, η οποία είναι η ίδια με αυτήν που ακολούθησε και η φυσική Δικαιοσύνη”.
Ο κ. Πέτσας είπε ακόμη ότι “ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε πανικό. Στον απολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ρητή αναφορά «θα πρέπει να είναι κανείς προσεχτικός και να αφήνει τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της, πώς συνάδει αυτό με τη δήλωσή του;»
Απαντώντας σε ερώτηση για την επιστολή – αναφορά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τόνισε ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο με τα ψέματα που λέει ο κ. Τσίπρας. «Δεν υπάρχει καμία παράτυπη διαδικασία. Η Επιτροπή κάνει ακριβώς ό,τι έκανε και η Δικαιοσύνη».

Σε ερώτηση για το τι θα γίνει σε περίπτωση που σήμερα δεν προσέλθει ούτε η δεύτερη μάρτυρας, η «Αικατερίνη Κελέση», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε: «Αναμένουμε αν θα προσέλθει η σημερινή μάρτυρας. Είναι θέμα της Δικαιοσύνης, όχι της κυβέρνησης. Η προανακριτική επιτροπή έχει εργαλεία στα χέρι της και έχουν υπάρξει σημαντικές καταθέσεις μέχρι σήμερα. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι οι διαδικασίες δεν έχουν χρονικό ορίζοντα”.

Δείτε το βίντεο:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.