Quantcast
Πλακιωτάκης: Βεβιασμένη κίνηση η απόφαση για έξοδο στις αγορές - enikonomia.gr
share

Πλακιωτάκης: Βεβιασμένη κίνηση η απόφαση για έξοδο στις αγορές

δημοσιεύτηκε:


«Η απόφαση της κυβέρνησης να βγει στις αγορές θα μπορούσα, υπό προϋποθέσεις, να τη χαρακτηρίσω θετική, αλλά εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι ήταν μία βεβιασμένη κίνηση η οποία δεν απέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα» υποστηρίζει, στην συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο ο πρ. πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης υποστηρίζοντας ότι «το να εξασφαλίζεις επιτόκιο για το πενταετές ομόλογο σε ποσοστό 4,625% δεν είναι επιτυχία».

Μιλώντας για τον Γιάνη Βαρουφάκη και τις αιτιάσεις της κυβέρνησης ότι αποτελεί «σύμμαχο» της ΝΔ, δηλώνει ότι «η ΝΔ δεν συνηθίζει να συμμαχεί με ευκαιριακούς τύπους σαν τον κ. Βαρουφάκη». Κατά τα λοιπά, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «συνηθίζει να πολιτεύεται με όρους επικοινωνίας και εντυπώσεων» ενώ δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης ότι τον Αύγουστο του 2018 η χώρα θα βγει από τα μνημόνια.

Για τη διένεξη της κυβέρνησης με δικαστικούς, θεωρεί «τις αντιδράσεις των λειτουργών της δικαιοσύνης απολύτως δικαιολογημένες», ερωτηθείς, τέλος, για τα πρόσφατα φαινόμενα παραβατικότητας, ο κ. Πλακιωτάκης υποστηρίζει ότι «η στάση πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με παλιότερα αλλά και πρόσφατα ακραία περιστατικά που έχουν συμβεί, εγείρουν πολλά ερωτηματικά».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.