Quantcast
ΠΟΕΣΥ: Προειδοποιεί με απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας - enikonomia.gr
share

ΠΟΕΣΥ: Προειδοποιεί με απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας

δημοσιεύτηκε:

Με απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας προειδοποιεί το σωματείο των δημοσιογράφων, Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα του κλάδου τους στον ασφαλιστικό και εργασιακό τομέα, με προεξάρχον ζήτημα τη σύναψη συλλογικών συμβάσεων εργασίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Κατά την διάρκεια του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών η ΠΟΕΣΥ αποδέχθηκε την απόφαση του ΔΣ για απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας, ενόψει και της κατάθεσης των προτάσεων της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό».

«Κατά την διάρκεια του Γενικού  Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών ακόμη αποφασίσθηκε και  η σύγκληση σύσκεψης με τα προεδρεία όλων των ενώσεων–μελών της ΠΟΕΣΥ και των ασφαλιστικών φορέων του κλάδου, προκειμένου να συντονιστούν οι επόμενες κινήσεις. Η Ομοσπονδία επισημαίνει την ανάγκη διατήρησης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων και τη διασφάλιση του αγγελιόσημου ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.