Quantcast
Ποιοι είναι οι τέσσερις Δήμοι που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Στέγασης - enikonomia.gr
share

Ποιοι είναι οι τέσσερις Δήμοι που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Στέγασης

δημοσιεύτηκε:

Τέσσερις γειτονικοί δήμοι της Αττικής, ο Δήμος Νέας Ιωνίας ως δικαιούχος και οι Δήμοι Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Νέου Ηρακλείου Αττικής και Χαλανδρίου ως εταίροι, ξεκινούν διαδημοτικό πρόγραμμα στέγασης και επαγγελματικής αποκατάστασης αστέγων, μετά την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με το Υπουργείο Εργασίας ύψους, 301.700 ευρώ.

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναμένεται να ωφεληθούν συνολικά 35 πολίτες, οι οποίοι έχουν καταγραφεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες των εν λόγω δήμων, είτε ως άστεγοι ή είτε ως άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Πιο συγκεκριμένα αποδέκτες του προγράμματος θα είναι 14 κάτοικοι του Δήμου Νέας Ιωνίας, 10 κάτοικοι του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, 7 του Νέου Ηρακλείου Αττικής και 4 κάτοικοι του Δήμου Χαλανδρίου. Το πρόγραμμα πρόκειται να επιδοτήσει στεγαστικές δαπάνες και δαπάνες για καθημερινές ανάγκες για όλους τους ωφελούμενους, ενώ 19 πολίτες αναμένεται να ενταχθούν και στον πυλώνα της επαγγελματικής αποκατάστασης για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας: Βοσπόρου 121, Καλογρέζα, Τηλ: 210-2793916, 210-2777198 & 210-2723675, Φαξ: 210-2793850 και email: [email protected].

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.