Quantcast
Ποτάμι: Εκτός πραγματικότητας η κυβέρνηση - enikonomia.gr
share

Ποτάμι: Εκτός πραγματικότητας η κυβέρνηση

δημοσιεύτηκε:

Η κυβέρνηση αντί να εκμεταλλευτεί τις αντιθέσεις μεταξύ των δανειστών έχει καταφέρει να τους ενώσει εναντίον της Ελλάδας υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να λάβει τις μεγάλες αποφάσεις που θα βγάλουν τη χώρα από τη σημερινό αδιέξοδο.

«Η κυβέρνηση επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες για το ενδεχόμενο ρήξης στις αντιθέσεις μεταξύ των εταίρων. Οι διαφορές αυτές όμως δεν είναι σημερινές. Υπάρχουν εδώ και καιρό. ‘Ενας καλός διαπραγματευτής θα τις είχε εκμεταλλευθεί, κάνοντας τις κατάλληλες συμμαχίες ώστε οι αντιθέσεις αυτές να λειτουργήσουν προς όφελος της χώρας μας. Δυστυχώς όμως έχουμε πετύχει ακριβώς το αντίθετο: παρά τις μεταξύ τους διαφωνίες, όλοι εμφανίζονται ενωμένοι απέναντί μας», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος για να προσθέσει:

«Το γεγονός ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε απόσταση από την πραγματικότητα αποδεικνύεται  και από το γεγονός ότι κάνει λόγο για σχέδιο εξόδου στις αγορές, κάτι που υπό τις παρούσες συνθήκες μοιάζει με ανέκδοτο. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίσει με μισόλογα. Οι παραπλανητικές διαρροές δεν θα αποδώσουν καρπούς. Είναι ώρα της αλήθειας και των μεγάλων αποφάσεων. Συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων και συμφωνία ώστε να μείνει η χώρα στην ευρωζώνη».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.