Quantcast
Προαστιακός: Αλλάζουν από σήμερα τα δρομολόγια - enikonomia.gr
share

Προαστιακός: Αλλάζουν από σήμερα τα δρομολόγια

δημοσιεύτηκε:

Mεταβάλλονται από σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 τα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας λόγω των εργασιών του ΟΣΕ στην περιοχή του ΣΚΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι για το παραπάνω χρονικό διάστημα, διακόπτεται η σύνδεση της γραμμής του Αεροδρομίου με το σταθμό Λαρίσης και τον Πειραιά καθώς και η δυνατότητα μετεπιβίβασης από τη γραμμή του Κιάτου στη γραμμή του Αεροδρομίου.


Αναλυτικά, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της” από τη Δευτέρα 29.11.2021 έως και την Τετάρτη 15.12.2021, θα εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης στη σιδηροδρομική γραμμή, στο τμήμα μεταξύ Τριών Γεφυρών και Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ).

Λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποχρεούται σε αναστολή λειτουργίας της απευθείας σύνδεσης του Προαστιακού από τον Πειραιά και την Αθήνα με το Αεροδρόμιο, όπως επίσης και της σύνδεση των Λιοσίων με το Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Ειδικότερα, θα κυκλοφορούν οι παρακάτω αμαξοστοιχίες στο τμήμα Αεροδρόμιο– Νερατζιώτισσα – Αεροδρόμιο:



Διευκρινίζεται ότι, δεν επηρεάζονται οι απευθείας συνδέσεις της Αθήνας και του Πειραιά με το Κιάτο, τη Χαλκίδα και τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη “.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.