Quantcast
Προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του Συντηρητικού κόμματος στον Καναδά με προσβλητικές αναφορές στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του Συντηρητικού κόμματος στον Καναδά με προσβλητικές αναφορές στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Προσβλητικές αναφορές στην Ελλάδα περιλαμβάνει προεκλογικό σποτ του ηγέτη του Φιλελεύθερου Κόμματος του Καναδά  κ. Justin Trudeau, σύμφωνα με καταγγελία της συμβούλου Τύπου της πρεσβείας της Οττάβας Αθανασίας Παπατριανταφύλλου.

«Στο πλαίσιο της προεκλογικής αντιπαράθεσης που υπάρχει στον Καναδά – αναφέρει η κ. Παπατριανταφύλλου – υπέπεσε στην αντίληψή μου πρόσφατο διαφημιστικό σποτ (πρωτοβγήκε τις τελευταίες ημέρες και το βρήκα στο youtube του Συντηρητικού κόμματος με ημερομηνία 5/8/2015) του Συντηρητικού κόμματος το οποίο αναφέρεται στην απειρία του ηγέτη του Φιλελεύθερου Κόμματος, κ. Justin Trudeau και στο γεγονός ότι δεν είναι έτοιμος για την θέση του Π/Θ της χώρας.

Εμβόλιμα (στο σημείο 0.16″) υπάρχει αναφορά στην Ελλάδα ως ακολούθως “the budget will balance itself” that’s what the Greek government thought…you can’t borrow money forever…the wrong guy can do a lot of harm right now”.

 Με αυτό δημιουργείται η εντύπωση ότι είμαστε χώρα η οποία αρέσκεται στο να δανείζεται χρήματα και ότι δεν γνωρίζει την καλή διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων. Επισημαίνεται ότι η φράση “the budget will balance itself” είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε σχόλιο του κ. Trudeau.

 Το σποτ αυτό αποτελεί παραλλαγή παλαιότερου με τον Justin Trudeau και προβάλλεται στα τηλεοπτικά δίκτυα του CBC και του CTV σε ολόκληρο τον Καναδά.

 Επισημαίνω ότι ο Π/Θ κ. Stephen Harper ο οποίος είναι και ηγέτης του Συντηρητικού κόμματος έκανε αρνητική αναφορά στην Ελλάδα στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης μελών του κόμματός του στο Μόντρεαλ την περασμένη Κυριακή για τις οποίες υπήρξε αντίδραση από πλευράς Πρεσβείας Οττάβας.»

 

Δείτε το βίντεο:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.