Quantcast
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο Χανίων από την κακοκαιρία - ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο Χανίων από την κακοκαιρία – ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Προβλήματα σε πολλά σημεία του Εθνικού αλλά και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων έχουν προκληθεί από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Σε πολλά σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα έχουν αναφερθεί καταπτώσεις βράχων και πετρών με το πρόβλημα να είναι εντονότερο στον οδικό άξονα από Χανιά μέχρι Κολυμπάρι όπου εκτός από καταπτώσεις πετρών έχουν αναφερθεί και μεγάλες συγκεντρώσεις υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου όπου απαιτείται η ιδιαίτερη προσεχή των οδηγών.

Λόγω κατολίσθησης χωμάτινων όγκων έκλεισε η επαρχιακή οδός από Πλάτανο προς Σφηνάρι Κισσάμου όπου και έχουν αποσταλεί μηχανήματα για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Προβλήματα συγκέντρωσης υδάτων αναφέρθηκαν σε περιοχές του δήμου Χανίων, ενώ λόγω της καταρρακτώδους βροχής ανέβηκε και η στάθμη των υδάτων στον ποταμό Κλαδισσό.

Προσεκτικοί, ωστόσο, θα πρέπει να είναι οι οδηγοί, οι οποίοι περνούν από την εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου, στο ύψος του Ταυρωνίτη.



Σε ποτάμι έχει μετατραπεί ο δρόμος στον Ταυρωνίτη λόγω της καταρρακτώδους βροχής ενώ υπήρξαν και κατολισθήσεις.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο δρόμος είναι επικίνδυνος, ενώ στο σημείο είναι άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι ρυθμίζουν την κυκλοφορία καθώς και συνεργεία του δήμου, για να απομακρύνουν τις πέτρες.


Δείτε το βίντεο:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.