Quantcast
Πρωτόκολλο συνεργασίας της ΕΡΤ με την Περιφέρεια της Πελοποννήσου - enikonomia.gr
share

Πρωτόκολλο συνεργασίας της ΕΡΤ με την Περιφέρεια της Πελοποννήσου

δημοσιεύτηκε:

Τη σύναψη πρωτοκόλλου συνεργασίας της ΕΡΤ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την ανάδειξη και ανάπτυξη κοινών δράσεων, κυρίως στον τομέα του πολιτισμού, της παιδείας και της δημιουργικότητας που υπάρχει στην Περιφέρεια, συμφώνησαν σήμερα ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σε συνάντηση που είχαν στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ο  κ. Τσακνής  ανέφερε ότι στόχος του είναι να συνάψει παρόμοιες συνεργασίες με όλες τις περιφέρειες της χώρας, έτσι ώστε να αναδειχθούν  τα ζητήματα και να βοηθηθεί η ΕΡΤ και η Περιφέρεια όμως από κοινές δράσεις, οι οποίες μπορούν να συμπεριλαμβάνουν τομείς που αφορούν κυρίως στον πολιτισμό, την παιδεία και την ανάδειξη της δημιουργικότητας που υπάρχει στην Περιφέρεια».

Με την σειρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου  επισήμανε  ότι: « Η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ΕΡΤ θα αποτελέσει το δρόμο ισχυροποίησης και εμβάθυνσης της πολύπλευρης και αντικειμενικής ενημέρωσης με στόχο τη μόχλευση των καλών πρακτικών που υιοθετούνται στις Περιφέρειες, στον αντίποδα της γενικευμένης μιζέριας που επικρατεί στη χώρα».

 

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.