Quantcast
Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο τα καταστήματα - enikonomia.gr
share

Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο τα καταστήματα

δημοσιεύτηκε:

Από τη μία και μετά θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα, σύμφωνα με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Αναλυτικά τη  Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας είναι 13.00-19.00 ενώ το Μεγάλο Σάββατο 09.00-17.00 για την Αθήνα, 09.00-15.00 για τον Πειραιά και 10.00-16.00 για τη Θεσσαλονίκη.

Η Δευτέρα του Πάσχα είναι υποχρεωτική αργία και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο (10 και 11 Απριλίου 2015), σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, τη Μεγάλη Τετάρτη στη λαϊκή αγορά Αγ. Παύλου, οι παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές της Δ’ λαϊκής αγοράς Αθηνών ενίσχυσαν με φρέσκα προϊόντα το «Κοινωνικό Συσσίτιο» του δήμου Αθηναίων που υλοποιεί ο φορέας Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών.

Από τη λαϊκή αγορά Κολωνού ενισχύθηκε με φρέσκα προϊόντα το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου» και το Σωματείο και ο Σύλλογος Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Α’ Πειραιά πρόσφερε στις ευπαθείς ομάδες του δήμου Πειραιά και του δήμου Περάματος οπωροκηπευτικά.

Τέλος, έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας το ωράριο των καταστημάτων στην Αγορά του Καταναλωτή, στου Ρέντη, για τις ημέρες αυτές, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να συμβουλευτούν από την ίδια ηλεκτρονική σελίδα και τον διατροφικό οδηγό για τη Μεγάλη Εβδομάδα με οδηγίες του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.