Quantcast
«Πυρά» Μανιάτη για τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη - enikonomia.gr
share

«Πυρά» Μανιάτη για τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη

δημοσιεύτηκε:

«Πυρά» προς το υπουργείο Υποδομών εξαπέλυσε ο Γιάννης Μανιάτης για τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη.

Ο υπεύθυνος της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε τα εξής: « Ο κ. Σπίρτζης παρέλαβε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με κέρδη 2,5 εκατ. ευρώ, με σημαντικό ενδιαφέρον μεγάλων επενδυτικών ομίλων να επενδύσουν και με έναν ήδη κατοχυρωμένο ρόλο στην ανάδειξη της χώρας σε διαμετακομιστικό κόμβο της ΝΑ Ευρώπης.

Σήμερα, παρατηρεί αδιάφορα τον εκτροχιασμό της εταιρείας, στρουθοκαμηλίζει μπροστά στον αυξανόμενο αριθμό ακυρώσεων από μεγάλες εταιρείες logistics και καταστρέφει με την ανικανότητά του μια σπουδαία προσπάθεια γεωπολιτικής αναβάθμισης της χώρας. Υποθηκεύει ενσυνείδητα το εμπορευματικό-διαμετακομιστικό εμπόριο της χώρας, ξαναγυρνώντας την εταιρεία σε ζημιές που ήδη ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ. Δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το ρόλο που παίζει, ενισχύοντας ανταγωνιστικά του Πειραιά λιμάνια της Αδριατικής με σιδηροδρομική σύνδεση.

Οι καταγγελίες των Ελλήνων εξαγωγέων μπροστά στην καθημερινή οικονομική αιμορραγία και τον αποκλεισμό του κεντρικού σιδηροδρομικού άξονα της χώρας, είναι θέμα πρώτης εθνικής προτεραιότητας.  Αν δεν μπορούν να δημιουργήσουν τίποτα, τουλάχιστον ας μην καταστρέφουν ότι βρίσκουν έτοιμο.

Αν δεν μπορούν με στοιχειώδη επάρκεια να ασκήσουν τα καθήκοντά τους, αν είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν τον τόπο, να πάνε σπίτι τους».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.