Quantcast
Πυροσβεστική απόπειρα μετά το χάσμα - enikonomia.gr
share

Πυροσβεστική απόπειρα μετά το χάσμα

δημοσιεύτηκε:

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου

Πυροσβεστική απόπειρα μετά το διαφαινόμενο ρήγμα στις σχέσεις Αθήνας και εταίρων επιχειρήθηκε λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων Ντάισελμπλουμ Βίζερ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στην παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος που μίλησε στο Real.gr υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, έτερο στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης τηλεφώνησε στον επικεφαλής του Euro Working Group Τόμας Βίζερ και του εξήγησε ότι «όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα δεν αποτελούν την μοναδική ή την ολοκληρωμένη γραμμή της ελληνικής κυβέρνησης».

Το στέλεχος εξήγησε ότι θα γίνει εσωτερική διαβούλευση στην Αθήνα, αλλά ο πρωθυπουργός έχει αναθέσει την καθοδήγηση της διαπραγμάτευσης στον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη με τον οποίον θα γίνουν οι ουσιαστικότερες συνομιλίες εταίρων – Αθήνας και τον οποίον ο πρόεδρος Ντάισελμπλουμ και ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας δεν συνάντησαν για συζητήσεις ακόμα.

Το πυροσβεστικό τηλεφώνημα προς τους κοινοτικούς αποδέκτες δεν αποκάλυψε τη στρατηγική της ελληνικής πλευράς, αλλά διευκρίνισε ότι οι εταίροι θα έχουν απέναντί τους έναν σοβαρό διαπραγματευτή με πλήρη επίγνωση της κατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα στο Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.