Quantcast
Qatar Airways: Και τρίτη καθημερινή πτήση από Αθήνα προς Κατάρ - enikonomia.gr
share

Qatar Airways: Και τρίτη καθημερινή πτήση από Αθήνα προς Κατάρ

δημοσιεύτηκε:

Tην ερχόμενη Τρίτη, 2 Ιουνίου, ξεκινάει την τρίτη της καθημερινή πτήση από την Αθήνα προς την Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ, η αεροπορική εταιρεία Qatar Airways.

Το νέο καθημερινό δρομολόγιο της εταιρείας θα πραγματοποιείται με Airbus 320, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στην Αθήνα θα είναι 00:10 και η ώρα αναχώρησης 01:10.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σήμερα σε σχετική εκδήλωση, με αφορμή την έναρξη των νέων δρομολογίων της εταιρείας και τα δέκα χρόνια παρουσίας της στην Αθήνα, η συνολική κίνηση από και προς τις χώρες του Κόλπου στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, έχει αυξηθεί κατά 12,2% το 2013 και κατά 26,5% το 2014.

Σε ό,τι αφορά την κατανομή της κίνησης, σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή Ελλάδος της Qatar Airways, Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο, ένα 19% των επιβατών έχει ως τελικό προορισμό της την Ντόχα, ενώ για το υπόλοιπο 81% το Κατάρ είναι ενδιάμεσος προορισμός, με ένα ποσοστό 17% να ταξιδεύει στη συνέχεια προς την Αυστραλία, ένα ποσοστό 12% προς την Ινδία, το 9% για την Κίνα και τα Αραβικά Εμιράτα, το 8% προς τη Σιγκαπούρη και το 8% προς Ταϋλάνδη.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.