Quantcast
Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Πρωθυπουργός ενημερώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό - enikonomia.gr
share

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Πρωθυπουργός ενημερώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό

δημοσιεύτηκε:

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα μεταβεί στις 6.30 το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τον διευθυντή σύνταξης της Realnews Βασίλη Σκουρή, ο Πρωθυπουργός είχε έκτακτη συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον ενημέρωσε για το ταξίδι του στο Νταβός και τις εξελίξεις στα μέτωπα της οικονομίας και του ζητήματος του ονοματολογικού των Σκοπίων.

Στις 3 το μεσημέρι, ο Αλέξης Τσίπρας θα συγκαλέσει μίνι υπουργικό με τη συμμετοχή του συνόλου της πολιτικής ηγεσίας τoυ Υπουργείου Εξωτερικών.

Αύριο, Σάββατο, ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει κατ’ ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς.

ΝΔ: Θα πάει ο Μητσοτάκης στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό αλλά…είναι αργά για ενημέρωση

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσέλθει στην αυριανή συνάντηση -στις 10.30 το πρωί – με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και ακολούθως θα αναχωρήσει για το προγραμματισμένο ταξίδι του στα Αραβικά Εμιράτα.

«Είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση», σχολιάζουν ωστόσο πηγές της ΝΔ με αφορμή τις αυριανές επαφές του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών ζητά η Γεννηματά

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Φώφη Γεννηματά μίλησε πριν από λίγη ώρα με τον Αλέξη Τσίπρα και σύμφωνα με συνεργάτες της ζήτησε σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών γιατί δεν έχει εξασφαλίσει συναίνεση ούτε καν μέσα στην κυβέρνησή του.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επεσήμανε στον κ. Τσίπρα ότι ακολουθεί μυστική διπλωματία και θα πρέπει να προσέξει επειδή με όσα κάνει διχάζει τους Έλληνες.

Είναι αυτονόητο, λένε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ότι η κ. Γεννηματά θα πάει αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 12.30 το μεσημέρι, γιατί λειτουργεί θεσμικά.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.