Quantcast
Ραχήλ Μακρή: Δεν θα ψηφίσει πώληση του ΟΛΠ και αυξήσεις ΦΠΑ - enikonomia.gr
share

Ραχήλ Μακρή: Δεν θα ψηφίσει πώληση του ΟΛΠ και αυξήσεις ΦΠΑ

δημοσιεύτηκε:

Την πρόθεσή της να μη ψηφίσει την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και τις αυξήσεις των συντελεστών ΦΠΑ προανήγγειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Βήμα FM”. 

«Είμαι ξεκάθαρη στο τι έχω πει, είναι μια πρόταση που κατατέθηκε αυτή, δεν έγινε δεκτή. ΟΛΠ, αυξήσεις, ξεπουλήματα, εγώ προσωπικά ως βουλευτής δεν πρόκειται να τα ψηφίσω».

Αναφερόμενη στην πρόταση συμφωνίας που έχει υποβάλει η κυβέρνηση, η βουλευτής δήλωσε ότι έχει κάποιες ενστάσεις.

«Έχω κάποιες ενστάσεις, ωστόσο είναι μια βατή συμφωνία. Όχι η καλύτερη που μπορούσε να προταθεί, αλλά είναι μια συμφωνία που δεν έχει καμία σχέση με αυτή που προσπαθούσαν να μας περάσουν» τόνισε η κυρία Μακρή.

Αν δεν υπάρξει συμφωνία, η κυβέρνηση θα πρέπει να αποτανθεί στον λαό, σημείωσε η βουλευτής. 

“Τελεσίγραφα και νομοθετήσεις με υποδείξεις, δεν περνάνε”, είπε, προσθέτοντας: “Αν δεν υπάρξει συμφωνία, πρέπει να αποταθούμε στο λαό και να αποφασίσει πώς θέλουν να συνεχίσουμε, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τη διακυβέρνηση της χώρας με εντολή να προχωρήσει συγκεκριμένα και ξεκάθαρα. Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι, και έχουμε αποδείξει τέσσερις μήνες τώρα ότι υπάρχουν και άλλοι δρόμοι και το κεφάλι δεν θα το σκύψουμε”. 

Για τη διαγραφή του χρέους και το ενδεχόμενο εκλογών σημείωσε «Το χρέος είναι επαχθές και επονείδιστο και η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του χρέους πηγαίνει πάρα πολύ καλά και υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις για το μέρος του χρέους που είναι επαχθές”. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.