Quantcast
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Στήνουν κορονοπάρτι σε σπίτια με... όχημα Airbnb - Τι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες - enikonomia.gr
share

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Στήνουν κορονοπάρτι σε σπίτια με… όχημα Airbnb – Τι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες

δημοσιεύτηκε:

Μυστικά πάρτι στήνονται για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς σε όλη την Ελλάδα, με τους επίδοξους παραβάτες της καραντίνας να σκαρφίζονται κάθε είδους μέθοδο για να παρακάμψουν το όριο των 9 ατόμων. Οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης αποτελούν το όχημα για όσους θέλουν να παραβιάσουν την καραντίνα. «Υπάρχει σχετική κινητικότητα. Μαζεύονται παρέες στα σπίτια, προφανώς για να έχουν την άνεση να μην ενοχλούν γονείς. Είναι παρέες νεαρών κυρίως» δήλωσε στο MEGA o Λάμπρος Παλάντζας, ιδιοκτήτης ακινήτων προς μίσθωση AIRBNB.
«Εμείς διαθέτουμε τα σπίτια μας όπως ορίζει ο νόμος. Απαγορεύονται τα πάρτι, δεν είμαστε εκεί ούτε μπορούμε να διαμένουμε με τον κάθε έναν και να κάνουμε αστυνόμευση. Αν τυχόν μας ενοχλήσουν, εννοείται ότι θα πάρουμε τηλέφωνο για να κάνουμε συστάσεις» συμπλήρωσε.

Μεγάλη ζήτηση για DJ και Catering
Για να κάνουν το κομμάτι τους, οι νεαροί ψάχνουν να βρουν κάποιον DJ που να παίζει τη μουσική που θα τους φέρει στο κέφι. Όσο για το φαγητό, αυτό γίνεται μέσω catering, με πολλές εταιρείες να είναι έτοιμες να εξυπηρετήσουν όσα γεύματα τους ζητηθούν αφού αυτό δε φαίνεται πουθενά. Η αστυνομία πάντως για τους ατίθασους θα κάνει και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σαρωτικούς ελέγχους σε όλη την Ελλάδα, με τα μπλοκάκια να είναι έτοιμα και τα πρόστιμα ιδιαίτερα τσουχτερά.


Δείτε το βίντεο του MEGA:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.