Quantcast
Σ. Κούλογλου: «Επιδιώκουμε μια τίμια συμφωνία» - enikonomia.gr
share

Σ. Κούλογλου: «Επιδιώκουμε μια τίμια συμφωνία»

δημοσιεύτηκε:

«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα πληρωθεί, είμαστε πρόθυμοι να πραγματοποιήσουμε  συμφωνία αλλά όχι οποιαδήποτε. Το δημοψήφισμα της Κυριακής δεν θα λύσει το πρόβλημα της χώρας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μάλιστα ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι: «Εάν την Κυριακή επικρατήσει στο δημοψήφισμα το Ναι αυτό  συνεπάγεται με ήττα της ελληνικής κυβέρνησης. Πρέπει να δούμε εάν επιτευχθεί η οικονομική συμφωνία της Ελλάδας με τους πιστωτές».

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Οι πιστωτές κάνουν ποσοτική χαλάρωση στην οικονομική συμφωνία της Ελλάδας προκειμένου να προκαλέσουν πολιτική παράλυση στην χώρα».

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία, διότι το κλίμα στην Ευρώπη είναι αρνητικό, οι πιστωτές μας έχουν ολόκληρο μηχανισμό, ωστόσο εμείς δεν έχουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Επιδιώκουμε μια τίμια συμφωνία η οποία δεν θα συμπεριλαμβάνει περαιτέρω μείωση μισθών, συντάξεων. Ο στόχος της κυβέρνησης είναι η επιβίωση προκειμένου να μην υπάρξει πολιτική αβεβαιότητα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού» επισήμανε.  

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.