Quantcast
Σακελλαρίδης: Δημοψήφισμα αν μας επιβάλλουν νέα μέτρα λιτότητας - enikonomia.gr
share

Σακελλαρίδης: Δημοψήφισμα αν μας επιβάλλουν νέα μέτρα λιτότητας

δημοσιεύτηκε:

Aνοιχτό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να προχωρήσει στη λύση του δημοψηφίσματος για την όποια συμφωνία με τους εταίρους, σε περίπτωση που ο διάλογος δεν κυλίσει ομαλά άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης., προσθέτοντας ότι κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξουν αδιέξοδα στη διαπραγμάτευση.

«Εάν φτάσουμε σε ένα σημείο οριακό, κάτι το οποίο απευχόμαστε, πάντοτε υπάρχουν αυτές οι λύσεις» είπε ο κ.Σακελλαρίδης, ο οποίος αφού υποστήριξε πως το δημοψήφισμα συνεχώς ακούγεται από τους δημοσιογράφους, διευκρίνισε πως «αν έρθει σε αδιέξοδο ο διάλογος -σας το λέω ενδεικτικά- (το ερώτημα) θα έχει να κάνει με την εφαρμογή αυτών των μέτρων ή όχι».

«Συντηρείται ένα θέμα που δεν το έχει βάλει η κυβέρνηση στο τραπέζι» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας πως η κυβέρνηση εστιάζει, ώστε στις διαπραγματεύσεις να μην χρειαστούν τέτοιου τύπου μέτρα λιτότητας.

Ερωτηθείς για το πόσο θα μείνουν στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών, είπε ότι «θα είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν».

«Έχουν έρθει να μαζέψουν κάποια στοιχεία και όταν ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά δε θα έχουν λόγο να παραμείνουν στην Αθήνα» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τέλος, ο κ. Σακελλαρίδης καθησύχασε σε ό,τι αφορά στα χρήματα που διαθέτει η κυβέρνηση για την αποπληρωμή των υποχρεώσεών της.

«Χρήματα η κυβέρνηση βρίσκει και αποπληρώνει κάθε δόση.
.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.