Quantcast
Σαμαράς: Η οικονομία βουλιάζει στην ασφυξία και στην αβεβαιότητα - enikonomia.gr
share

Σαμαράς: Η οικονομία βουλιάζει στην ασφυξία και στην αβεβαιότητα

δημοσιεύτηκε:

«Η νέα συμφωνία θα φέρει νέα μέτρα και νέο Μνημόνιο, καθώς αν εξακολουθεί να υπάρχει δημοσιονομικό έλλειμμα κάποιος πρέπει να το χρηματοδοτεί. Αν δεν μπορούμε να βγούμε στις αγορές για να πληρώσουμε τα δάνεια που λήγουν, κάποιος πρέπει να μας δανείσει», αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα της Κυριακής» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος προσθέτει πως θα στηρίξει τη νέα συμφωνία:

«Καθ΄όσον η ελληνική οικονομία δεν αντέχει άλλο ούτε την ασφυξία, ούτε την αβεβαιότητα… Να μην κάνουν το λάθος να μας θεωρήσουν δεδομένους! Δεν θα στηρίξουμε οτιδήποτε! Και κυρίως δεν θα στηρίξουμε νέες φορολογικές επιδρομές».

Ερωτηθείς για το εάν θα δρομολογήσει διαδικασίες διαδοχής εάν ομαλοποιηθεί η πολιτική κατάσταση στη χώρα λέει: «Βλέπετε τη χώρα να πηγαίνει σε εξομάλυνση; Ή μήπως οι αβεβαιότητες και οι αγωνίες κορυφώνονται μέρα με τη μέρα; Όπως έχω πει πολλές φορές, δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου. Αλλά και δεν πρόκειται να εγκαταλείψω ούτε τη χώρα, ούτε την παράταξη σε τόσο δύσκολες στιγμές».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.