Quantcast
Σαράντα γερμανικές επιχειρήσεις ενημερώθηκαν για επενδυτικές ευκαιρίες - enikonomia.gr
share

Σαράντα γερμανικές επιχειρήσεις ενημερώθηκαν για επενδυτικές ευκαιρίες

δημοσιεύτηκε:

Σαράντα  γερμανικές επιχειρήσεις, που μετείχαν σε επιχειρηματική αποστολή και έλαβαν μέρος σε ημερίδα, την οποία διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ενημερώθηκαν για τις επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα μας.

Συμμετείχαν Γερμανοί εκπρόσωποι του τραπεζικού τομέα, δικηγορικές εταιρίες, εκπρόσωποι του κλάδου των κατασκευών, των logistics, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της φαρμακοβιομηχανίας, καθώς και σύμβουλοι ανάπτυξης έργων.

Από την ελληνική πλευρά, στην ημερίδα συμμετείχαν μέλη της διοίκησης του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής οικονομίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος ΔΣ του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί στην εγχώρια οικονομία, τα πεδία συνεργασίας και το μέλλον των ελληνογερμανικών σχέσεων, ενώ ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Β. Ελλάδος και Πρόεδρος της ISOMAT, κ. Στέφανος Τζιρίτης, παρουσίασε τις εξελίξεις και τις ευκαιρίες στον κλάδο των κατασκευών.

Στις εμπειρίες του από τη μακροχρόνια δραστηριότητα στην ελληνική αγορά αναφέρθηκε ο κ. Joachim Köchling, Μέλος ΔΣ του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και CEO της εταιρίας SPIE HELLAS SA και τέλος, για τα θέματα φορολογικού δικαίου μίλησε ο κ. Dirk Reinhardt, εταίρος της δικηγορικής εταιρείας MStR LawLaw – μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.