Quantcast
Σας ενδιαφέρει - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη - enikonomia.gr
share

Σας ενδιαφέρει – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη

δημοσιεύτηκε:

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 31 Μαΐου θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας, που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι τους.

Οι εργαζόμενοι στο τραμ θα συμμετέχουν αύριο με στάση εργασίας και ως εκ τούτου το τραμ θα κινείται μεταξύ 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη κανένα δρομολόγιο λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Επίσης, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Σήμερα αναμένονται αποφάσεις των Σωματείων Εργαζομένων σε μετρό και ηλεκτρικό για το αν και πως θα συμμετέχουν στην αυριανή απεργία.

Λόγω της αυριανής στάσης εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, από τις 10:00 έως τις 13:00, θα υπάρξουν και ακυρώσεις σε πτήσεις. Η AEGEAN και η Olympic Air μάλιστα με ανακοίνωσή τους αναγκάζονται να ακυρώσουν 6 σκέλη πτήσεων και να τροποποιήσουν την ώρα αναχώρησης σε 50 σκέλη πτήσεων.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.