Quantcast
Σχολεία: Με τηλεκπαίδευση το μάθημα αύριο και την Παρασκευή στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές - enikonomia.gr
share

Σχολεία: Με τηλεκπαίδευση το μάθημα αύριο και την Παρασκευή στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές

δημοσιεύτηκε:

Νέα ανακοίνωση για τον τρόπο που θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή τα σχολεία της χώρας εν μέσω της κακοκαιρίας Ελπίς εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αναλυτικά:

Αύριο Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 και Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την αποκατάσταση της εύρυθμης κυκλοφορίας και της λειτουργίας των σχολείων. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

-Σε όσες σχολικές μονάδες επαναλειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, οι μαθητές θα διενεργήσουν το self-test σήμερα, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, και σε κάθε περίπτωση πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο αύριο. Ομοίως, σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν self-test πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο. Το επόμενο self-test θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή).

Υπενθυμίζεται ότι η τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσει για όλες τις σχολικές μονάδες πρωινές ώρες (πλην των εσπερινών σχολείων).


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.