Quantcast
Schulz: Ο Τσίπρας πρέπει να απομακρύνει τον Καμμένο - enikonomia.gr
share

Schulz: Ο Τσίπρας πρέπει να απομακρύνει τον Καμμένο

δημοσιεύτηκε:

Συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung παραχώρησε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, στην οποία αναφέρθηκε στις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης και στην τροπή που έχουν πάρει οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Μεταξύ άλλων, ο Martin Schulz ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να τερματίσει την συνεργασία-συμμαχία του με τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο: «Νομίζω πως ο σημερινός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με αυτούς τους δεξιούς λαϊκιστές είναι ένα λάθος», ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως γίνεται γνωστό από την προδημοσίευση της συνέντευξής του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung. Μάλιστα, αναφερόμενος στον  Πάνο Καμμένο, δήλωσε: «Ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο μου φαίνεται καλύτερος διπλωμάτης σε σχέση με τον κ. Καμμένο».

Στο άρθρο της FAZ παρατίθενται δηλώσεις από την συνέντευξη του κ. Καμμένου στην γερμανική Bild, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εμείς, οι Έλληνες, θυμόμασατε καλά ότι ο κ.Σόιμπλε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του ως αρχηγός του κόμματος, επειδή είχε εμπλακεί σε υπόθεση δωροδοκίας. Σήμερα, όμως εξακολουθεί να είναι Υπουργός Οικονομικών». 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.